Rad imam slovo Seznam forumov
Prijava Registriraj se Pogosta vprašanja Seznam članov Išči Rad imam slovo Seznam forumov




Tokio Hotel v SLOVENIJI!

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Rad imam slovo Seznam forumov » Ne prezrite!
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
x3.Tom.x3



Pridružen/-a: 14.01. 2008, 22:16
Prispevkov: 1

PrispevekObjavljeno: 14 Jan 2008 22:32    Naslov sporočila: Tokio Hotel v SLOVENIJI! Odgovori s citatom

LUPA PROMOTION.SI
in
AGENCIJA ANTONOV
ponosno predstavljata:

TOKIO HOTEL

Petek, 28. marec 2008, ob 18.00,
Hala Tivoli, Ljubljana


V Ljubljani v Hali Tivoli bo 28. marca 2008 gostovala izjemno popularna nemška skupina TOKIO HOTEL, ki se je bliskovito povzpela na vrhove evropskih glasbenih lestvic z uspešnicami kot so »Durch den Monsun«, »Schrei«, "Rette Mich" in "Der Letzte Tag". Pri povprečni starosti 18 let imajo fantje Bill Kaulitz, brat dvojček Tom Kaulitz, Gustav Schäfer in Georg Listing za seboj prodanih že 6 milijonov izvodov zgoščenk! Vsekakor ne gre zamuditi koncerta skupine, ki je svojevrsten fenomen v evropskem glasbenem prostoru!

Mednarodna zvezdniška skupina Tokio Hotel se je bliskovito povzpela na vrhove evropskih glasbenih lestvic. Po takojšnjih štirih singlih, ki so pristali na prvih mestih lestvic in dveh albumih, ki sta po prodaji takoj prišla na prvo mesto po številu prodanih izvodov, so samo na domačih tleh v Nemčiji prodali 3 milijone zgoščenk in DVD-jev (vsega skupaj pa kar 6 milijonov!) ter se s tem zapisali kot najbolj prodajana nemška skupina v zadnjih 20 letih! In pomislimo na dejstvo, da so izdali prvi album, ko so člani skupine imeli le med 13 in 15 leti! S svojo glasbo so prebili številne jezikovne pregrade, in povzročili »monsun« v Španiji, Italiji, v skandinavskih državah, Rusiji, v Izraelu in kasneje v Sloveniji. V Avstriji in v Švici so kar štirikrat prodali plošče v platinastih nakladah, v Parizu v Franciji pa se je zbralo kar 500.000 ljudi, ki so prepevali njihove skladbe pod Eifflovim stolpom. V Nemčiji so nastopili na 43 koncertih in tako jih je lahko videlo kar 400.000 ljudi. Dekleta so povsem ponorela zaradi članov skupine, ki so: Bill Kaulitz (pevec), Billov brat dvojček Tom Kaulitz (kitara), Gustav Schäfer, (bobni) in Georg Listing (bas kitara). Bill Kaulitz je dejal: »Odraščali smo ob poslušanju skupin kot so Metallica, Green Day in The Red Hot Chili Peppers.«

Ko je skupina Tokio Hotel nastala leta 2001 v Magdeburgu (Nemčija) – takrat še z imenom Devilish – se jim še sanjalo ni, da bodo poželi tako veliko slavo in uspeh. »A nikoli nismo imeli drugačnih načrtov«, je dejal Bill: »glasba je vse, kar poznamo«, Kitarist Tom je dodal: »Nastopi v živo nam pomenijo največ. Tako smo tudi začeli … Nastopali smo v majhnih klubih in barih – včasih le pred maloštevilnim občinstvom. To se je popolnoma spremenilo. Sedaj nastopamo na razprodanih stadionih in na največjih prizoriščih. Ta neverjeten uspeh je težko dojeti in vsak dan smo hvaležni za to«. Leta 2003 jih je odkrila Universal Music Domestic Division iz Hamburga, kar je zanje pomenilo skok med največje svetovne zvezde.

Največ pesmi je ustvaril Bill Kaulitz v sodelovanju s številnimi izjemno kakovostnimi pisci pesmi, in kmalu so izdali – avgusta 2005 – svojo prvo veliko uspešnico »Durch den Monsun«. Najstnice so pesem takoj pograbile, in proti koncu meseca je singel posegel po vrhovih nemških in avstrijskih lestvic. Naslednje uspešnice »Schrei«, "Rette Mich" in "Der Letzte Tag" so prav tako nadvse navdušili njihove oboževalce in oboževalke. Pri temu jim je gotovo pripomogla odlična produkcija videospotov, s katerimi so za omenjene skladbe prav tako pobirali prva mesta na video lestvicah po vsej Evropi. Kmalu po temu, ko je pevec skupine dal svoj prispevek animirani fantaziji »Arthur and the Minimoys« režiserja Luca Bessona, so se fantje zaprli v studio in posneli novi album, ki je izšel lani, z naslovom »Zimmer 483«.

Tokio Hotel so bili lani tudi nominirani za skupino leta v okviru MTV EMA. Nagrade sicer niso prejeli, saj so bili v močni konkurenci še treh močnih skupin, so pa zato dobili nagrado InerAct, kar je nedvomno navdušilo tako fante iz skupine, kot tudi njihove oboževalke. Nadvse pa so navdušili zbrano občinstvo in svetovne zvezdnike, ko so ob zaključku MTV European Music Awards zažgali z nastopom na velikem odru s skladbo »Monsoon«!

V Ljubljani se nam torej 28. marca 2008 v Hali Tivoli obeta res prvovrstni koncert te mlade, a izjemno prodorne skupine Tokio Hotel! In lahko smo le zadovoljni, da so nam ponudili priložnost, da jih bomo lahko videli in slišali na nam domačih tleh!

Pomemben podatek je, da so še na voljo vstopnice po nižji ceni 34 EUR,
saj bo kasneje cena 39 EUR.

Prodaja se odvija na spletnih straneh www.eventim.si , www.vstopnice.com , www.*******
ter na drugih prodajnih mestih po Sloveniji:
črpalke Petrola, Kompasove poslovalnice, poslovalnice Big Banga,
poslovalnice Globtourja, Modri študentski servisi, Telekom trgovine,
E-študentski servisi, CityPark (Info Pult),
blagajna Hale Tivoli, blagajna Križank in drugod.

Posebna klicna številka za nakup vstopnic
od 8.00 do 17.00 vsak delavnik: 031 349 000.

Cene vstopnic:
34 EUR v predprodaji – prvih 2.000 vstopnic/
39 EUR po prodanih 2.000 vstopnicah/
42 EUR na dan koncerta


Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom x3.Tom.x3 Pošlji zasebno sporočilo
žabica



Pridružen/-a: 04.02. 2007, 14:18
Prispevkov: 135

PrispevekObjavljeno: 14 Jan 2008 23:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oprosti, ker sem prmaknila objavo v drugo temo, vendar tja sploh ni sodila... Wink


Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom žabica Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Rad imam slovo Seznam forumov » Ne prezrite! Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database